Feyenoord in actie: Minteh kan de grens van tien goals passeren

ADVERTORIAL - Feyenoord hoopt Het Legioen vlak voor het einde van het seizoen nog eens te trakteren op een flitsend optreden. PEC Zwolle is zondagavond de tegenstander in De Kuip, waar Yankuba Minteh op jacht gaat naar zijn tiende competitiedoelpunt van het seizoen. Unibet biedt een speciale quotering aan!

Feyenoord in actie: Minteh kan de grens van tien goals passeren
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
5 - 0
PEC Zwolle
PEC Zwolle

Onder de noemer Uniboost Uitblinker heeft Unibet de quotering voor Yankuba Minteh scoort verhoogd naar 2.60. Deze speciale quotering is beschikbaar voor alle Unibet-spelers, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: Feyenoord - PEC Zwolle
Weddenschap: Yankuba Minteh scoort
Quotering: 2.60

De maximale inzet bij de Uitblinker is 15 euro.

Het huren van Minteh is een gouden zet gebleken van Feyenoord. De negentienjarige Gambiaan kwam in juli vorig jaar over van Newcastle United om in Rotterdam ervaring op te doen. Hij ontwikkelde zich sterk onder Arne Slot en ging zijn dreiging koppelen aan rendement. In de Eredivisie is hij al direct betrokken geweest bij vijftien treffers. Minteh scoorde negen keer en gaf zes assists.

In de laatste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Eredivisie stal de rechtsbuiten de show. Hij vertolkte met twee goals en een assist de hoofdrol bij de memorabele 6-0 overwinning op Ajax. Een paar weken later werd bekend dat Feyenoord met Newcastle al gesprekken heeft gevoerd over het opnieuw huren van Minteh, die zelf nog een jaar in De Kuip ook ziet zitten. Met zijn spectaculaire acties is hij uitgegroeid tot een van de publiekslievelingen. Zie jij hem scoren tegen PEC Zwolle? Log in bij Unibet om de Uniboost Uitblinker te zien.

Unibet biedt ook drie andere verhoogde noteringen aan bij het duel tussen Feyenoord en de Zwollenaren. Bekijk hieronder om welke weddenschappen het gaat.

- Feyenoord wint & Luka Ivanusec scoort: 3.10
- Lennart Thy scoort: 7.00
- Quinten Timber meer dan 0,5 schoten op doel: 1.80

Wil jij met extra spanning genieten van de avondwedstrijd in de Eredivisie? Speel dan mee bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's