Feyenoord zwaait na Slot en Van Persie ook opvolger van Hulshoff uit

Reacties

Feyenoord ziet niet alleen hoofdtrainer Arne Slot en Robin van Persie (Onder 18-team, hard op weg naar SC Heerenveen) vertrekken: ook Onder 21-coach Melvin Boel (37) verlaat de club na dit seizoen. De oefenmeester trekt na tien jaar de deur achter zich dicht in De Kuip, om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Feyenoord zwaait na Slot en Van Persie ook opvolger van Hulshoff uit
© Pro Shots

'Ik ben blij met de kansen die ik vanuit Feyenoord heb gekregen, maar ik denk ook dat het voor mijn ontwikkeling goed zal zijn om ergens anders een nieuwe uitdaging aan te gaan', legt Boel zijn vertrek uit op de clubsite. Boel had in de afgelopen jaren verschillende teams onder zijn hoede, waaronder het Onder 17- en Onder 18-team.

Algemeen directeur Dennis te Kloese omschrijft Boel als een 'gedreven en ambitieuze trainer', die een belangrijke bijdrage heeft geleverd in de jeugd van de Rotterdammers. 'Door de jaren heen heeft hij een goede bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van veel Academy-spelers, waarvan meerderen de afgelopen jaren hun debuut in Feyenoord 1 hebben gemaakt', stelt Te Kloese. 'We wensen hem heel veel plezier en succes in zijn verdere trainersloopbaan.'

Met zijn huidige Feyenoord Onder 21 is Boel nog verwikkeld in de titelstrijd en race om promotie en staat er nog een bekerfinale op het programma. Boel werd eind vorig seizoen doorgeschoven als opvolger van Sipke Hulshoff, die het Onder 21-team daarvoor onder zijn hoede had. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.