Klaassen snel met Internazionale in gesprek over zijn toekomst

Reacties

Davy Klaassen hoopt ook volgend seizoen nog speler van Internazionale te zijn. De middenvelder heeft een aflopend contract en zal vanuit de club snel meer horen over zijn toekomst.

Klaassen snel met Internazionale in gesprek over zijn toekomst
© Pro Shots

Klaassen kwam vorige zomer vlak voor de transferdeadline over van Ajax en tekende een eenjarig contract in Milaan. In die verbintenis is een optie voor nog een jaar opgenomen die de club kan lichten. Dat is nog niet gebeurd, vertelt de 31-jarige middenvelder in gesprek met VI. De 41-voudig international is duidelijk over zijn toekomstwens.

'Binnenkort zullen we wel met elkaar in gesprek gaan. Alles was eerst op de landstitel gericht, daarna kwam de rest wel. Logisch ook, dus ik wacht wel af. In de voetballerij valt moeilijk te zeggen hoe het kan verlopen, dat heb ik vorig jaar in de zomer ook wel weer gemerkt. Maar het is duidelijk dat ik het hier heel goed naar mijn zin heb', zegt Klaassen.

Hij heeft niet alleen veel contact met ploeggenoten Stefan de Vrij en Denzel Dumfries, maar ook met andere Nederlanders die in de buurt spelen, zoals Tijjani Reijnders en de Nederlanders van Atalanta Bergamo. Klaassen: 'We spreken geregeld af en dat helpt ook mee dat we ons hier snel thuis hebben gevoeld. Het leven in Milaan bevalt mijn verloofde, we gaan in juni trouwen, en mij uitstekend.'

Lees hieronder het volledige verhaal met Klaassen, die ook ingaat op zijn vertrek bij Ajax en de ontwikkelingen sindsdien in de Johan Cruijff Arena.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.