Nu 50x je inzet voor zege van PSV op NEC!

ADVERTORIAL - Het aftellen is in volle gang in Eindhoven, het verzilveren van de geweldige uitgangspositie in de titelstrijd komt steeds dichterbij voor PSV. Wint de Eredivisie-koploper zaterdag ook op bezoek bij NEC? Unibet biedt een speciale welkomstactie aan!

Nu 50x je inzet voor zege van PSV op NEC!
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
3 - 1
PSV
PSV

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij die actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van PSV. Dat terwijl de reguliere odd voor een zege van de Eindhovenaren ongeveer 1.45 is. De titelfavoriet kan in de 27ste speelronde alweer zijn 24ste competitiezege van het seizoen boeken. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de PSV boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op PSV wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

PSV heeft met nog acht speelrondes te gaan in dit Eredivisie-seizoen een voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord. Nog vijf keer winnen en dan is de buit dus hoe dan ook binnen voor de ploeg van trainer Peter Bosz. De 25ste landstitel in de clubhistorie zal er dan een met glans zijn. PSV is in grote delen van dit seizoen oppermachtig geweest in de competitie. De nummer één van de ranglijst verloor nog niet in de Eredivisie en speelde slechts drie keer gelijk. Voor NEC-uit kunnen de PSV'ers extra hoop putten uit een andere statistiek: PSV won al zijn laatste twaalf Eredivisie-wedstrijden tegen NEC en scoorde in al die duels telkens minstens twee keer.

NEC gaat als nummer zes van de ranglijst de slotfase van het Eredivisie-seizoen in. Voor de Nijmegenaren is PSV-thuis een interessante test met het oog op de bekerfinale die op 21 april wacht. Dan is Feyenoord de tegenstander. Hoe moeilijk kan NEC het zaterdag een topploeg al maken? Voor het team van trainer Rogier Meijer is er dus de uitdaging om een punt te zetten achter de ellendige reeks van opeenvolgende nederlagen tegen PSV.

Zie jij PSV zaterdag weer winnen in Nijmegen? En ben jij 24 jaar of ouder en nog geen speler bij Unibet? Dan is deze welkomstactie een mooie kans! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's