Antwerp FC brengt bod uit op Driouech

Reacties

De strijd om Couhaib Driouech staat op het punt om weer los te barsten. Na PSV heeft ook Antwerp FC belangstelling getoond in de aanvaller van Excelsior. Er ligt zelfs al een bod in Kralingen. 

Antwerp FC brengt bod uit op Driouech

De interesse van Antwerp is serieus, getuige het bod dat inmiddels op Driouech is gedaan. De hoogte van het bedrag is onbekend. De Belgische topclub heeft concurrentie, omdat PSV de strijd om Driouech nog niet heeft opgegeven. De landskampioen heeft hem voor volgend seizoen nog altijd op de radar staan.

Tijdens het slot van de afgelopen transferperiode ging de strijd nadrukkelijk tussen Feyenoord en PSV. De Eindhovenaren dachten beet te hebben voor zo'n vier miljoen euro, maar Excelsior trok last minute de stekker uit de transfer. De nummer zestien van de Eredivisie kon niet tijdig een vervanger vinden.

Driouech raakte daarna geblesseerd aan zijn hamstring en miste de nodige wedstrijden. Excelsior lijkt echter niet van plan om zomaar de vraagprijs te verlagen en zet nog steeds hoog in. Dat geldt ook bij een mogelijke degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.