Flinke meevaller voor Ten Hag richting topper tegen Arsenal

Reacties

Lisandro Martínez kan Manchester United in de slotfase van een persoonlijk rampseizoen vermoedelijk toch nog van dienst zijn. De door blessures geplaagde verdediger heeft de training weer hervat, zo meldt United op de officiële website van de club. Voor Marcus Rashford geldt hetzelfde.

Flinke meevaller voor Ten Hag richting topper tegen Arsenal
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 1
Arsenal
Arsenal

Rashford raakte geblesseerd in de halve finale van het FA Cup-toernooi en miste de laatste drie competitiewedstrijden van United. Martínez staat al langer aan de kant. De Argentijn is op de weg terug van een kuitblessure, die hem sinds begin april buitenspel heeft gehouden.

Voor zijn kuitkwetsuur stond Martínez ook al wekenlang aan de kant met een knieblessure, nadat hij het grootste gedeelte van de eerste seizoenshelft al had gemist door een voetblessure. Door al zijn pijntjes heeft de voormalig Ajacied dit seizoen slechts elf duels kunnen spelen.

United speelt dit seizoen nog vier wedstrijden, te beginnen met de competitietopper tegen Arsenal. Vrijdag zal Erik ten Hag op zijn persconferentie duidelijk maken of Martínez en Rashford in dit duel weer zouden kunnen meedoen. Na Arsenal-thuis sluit United het seizoen af tegen Newcastle United (thuis) en Brighton & Hove Albion (uit), voordat de FA Cup-finale tegen Manchester City op het programma staat.

Ten Hag niet genomineerd
Deze donderdag maakte de Premier League bekend welke vijf managers zijn genomineerd voor de prijs Trainer van het Jaar. Erik ten Hag zit niet bij dit gezelschap. De trofee gaat naar Mikel Arteta (Arsenal), Unai Emery (Aston Villa), Pep Guardiola (Manchester City), Andoni Iraola (AFC Bournemouth) of Jürgen Klopp (Liverpool).

Virgil van Dijk is genomineerd voor de prijs van Speler van het Jaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.