NAC krijgt hulp van magnetiseur die 'negatieve energie neutraliseert'

Reacties

NAC Breda heeft de hulp ingeschakeld van een magnetiseur. Jan Boeren gaat proberen om de negatieve energie rond de selectie van de Brabanders 'te neutraliseren'. Het is al de derde keer dat NAC hulp krijgt van Boeren.

NAC krijgt hulp van magnetiseur die 'negatieve energie neutraliseert'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Het klinkt misschien wat vreemd, maar bij NAC gelooft men in de krachten van Boeren. In het seizoen 2002/03 en tussen 2006 en 2008 hielp de inmiddels 64-jarige akkerbouwer de club al. Boeren is NAC-supporter en verricht zijn werkzaamheden op vrijwillige basis. BN/De Stem schrijft uitgebreid over wat Boeren allemaal doet bij NAC.

Hij is twee tot drie keer per week aanwezig op het trainingscomplex van NAC. Boeren denkt dat ieder mens een energieveld om zich heen heeft. 'Mensen die last hebben van negatieve energie, probeert hij met behulp van eigen technieken te helpen en meer in balans te brengen', schrijft BN/De Stem, dat het aanhoudende blessureleed in de selectie van NAC noemt als een van de redenen om Boeren in te laten vliegen.

Op het trainingscomplex en in het Rat Verlegh Stadion zijn door Boeren kastjes geplaatst om de 'negatieve energie te neutraliseren'. Volgens de krant is de magnetiseur via teammanager John Karelse nu terug bij NAC. Trainer Jean-Paul van Gastel ging akkoord. Hij werkte in zijn tijd als speler van Feyenoord ook al met een magnetiseur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.