Opvallend: Bayern-icoon op uitnodiging van Real aanwezig in Bernabéu

Reacties

Oliver Kahn is woensdag een opvallende aanwezige bij het Champions League-duel tussen Real Madrid en Bayern München. Saillant detail is dat Kahn de halve finale bijwoont op uitnodiging van de Spaanse landskampioen.

Opvallend: Bayern-icoon op uitnodiging van Real aanwezig in Bernabéu
Real Madrid
Real Madrid
2 - 1
Bayern München
Bayern München

Kahn was tot vorig seizoen als algemeen directeur werkzaam bij Bayern, maar moest vrijwel direct na het binnenhalen van de landstitel wijken. Sindsdien bezocht de clubicoon geen enkel duel meer van Der Rekordmeister. Woensdag komt het er weer eens van, maar dat gebeurt opmerkelijk genoeg niet op uitnodiging van Bayern.

In het chartervliegtuig van Bayern was volgens Süddeutsche Zeitung geen plek voor Kahn, die vervolgens last minute een vlucht boekte met Lufthansa. De Duitse krant weet dat Florentino Pérez hem hoogstpersoonlijk heeft uitgenodigd voor de return in de halve finale van de Champions League. Het heenduel eindigde in 2-2.

In Estadio Santiago Bernabéu kan Thomas Tuchel Bayern naar de finale leiden. Het aanstellen van de Duitse oefenmeester leidde vorig seizoen juist het ontslag van Kahn en Hasan Salihamidzic in. De bestuurders kozen er destijds voor om Julian Nagelsmann op straat te zetten en Tuchel naar de Allianz Arena te halen.

Tuchel wees Bayern dit seizoen de weg naar de laatste vier van de Champions League. Der Rekordmeister strijdt woensdag met Real om een plek in de finale tegen Borussia Dortmund. En Tuchel? Die weet zelf inmiddels dat ook zijn tijdperk in München ten einde loopt. Bayern heeft in een eerder stadium besloten het contract met de Duitser voortijdig te beëindigen

De halve finale tussen Real en Bayern volg je in onderstaand liveblog

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.