Pogba vindt baantje buiten het voetbal en wordt gespot op Franse filmset

Reacties

Door een dopingschorsing mag Paul Pogba vier jaar niet voetballen, maar de 31-jarige middenvelder blijkt niet stil te zitten. De banneling gaat zijn opwachting maken in een Franse film.

Pogba vindt baantje buiten het voetbal en wordt gespot op Franse filmset
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pogba staat nog altijd onder contract bij Juventus. Door blessureleed heeft de Italiaanse topclub nauwelijks nog kunnen genieten van de routinier. Dat gaat voorlopig ook niet gebeuren, want Pogba mag tot augustus 2027 niet in actie komen. Daarbij moet worden aangetekend dat de Fransman in hoger beroep gaat.

In de tussentijd lijkt Pogba zich te richten op een leven zonder voetbal. ESPN en Le Parisien melden dat de speler van Juve zijn opwachting maakte op een filmset in Parijs. In de Franse hoofdstad wordt de film '4 zerós 'opgenomen, een vervolg op de film '3 zerós' uit 2002. Naar verluidt neemt Pogba de rol van jeugdtrainer op zich.

'Hij verbaasde iedereen met zijn natuurlijke houding', zei een ooggetuige. 'Je kon zien dat hij ervan genoot.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.