Raúl genoemd voor eerste trainersklus in La Liga

Reacties

Raúl González Blanco, beter bekend als Raúl, staat op de lijst van Villarreal om de ontslagen Quique Setién op te volgen. Dat zou voor de icoon van Real Madrid zijn eerste klus als hoofdtrainer in La Liga betekenen.

Raúl genoemd voor eerste trainersklus in La Liga
© Pro Shots

Na de matige seizoensstart moest Setién het veld ruimen bij Villarreal. De Spaanse club verzamelde slechts drie punten uit de eerste vier wedstrijden van het seizoen. Inmiddels is de clubleiding begonnen aan de zoektocht naar een geschikte opvolger. Volgens DAZN staat Raúl hoog op het lijstje van Villarreal.

Raúl is op dit moment hoofdtrainer van Real Madrid Castilla, de beloftenploeg van Real Madrid. Daarmee dwong hij afgelopen seizoen bijna promotie af naar het tweede niveau van Spanje en dit seizoen gaat hij daarvoor op herkansing. Als Villarreal de voormalig topspits niet wegplukt althans.

De naam van Raùl wordt ook regelmatig genoemd als het gaat om de opvolging van Carlo Ancelotti bij Real Madrid. Spaanse media melden echter dat hij daarvoor inmiddels stevige concurrentie heeft. De clubleiding zou erg gecharmeerd zijn van Xabi Alonso, die indruk maakt als hoofdtrainer van Bayer Leverkusen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.