Salah haalt in topper met hulp van Gakpo zijn gram

Reacties

Mohamed Salah heeft de score geopend voor Liverpool in de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Een week na zijn veelbesproken reserverol tegen West Ham United mocht de Egyptenaar van Jürgen Klopp wel starten.

Salah haalt in topper met hulp van Gakpo zijn gram
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Salah was vroeg in de wedstrijd tegen Spurs al eens dreigend geweest. Hij had vanuit buitenspelpositie van dichtbij tegen de paal geschoten. In de zestiende minuut was het wel raak voor de 31-jarige Egyptenaar. Cody Gakpo zag de ruimte bij zijn ploeggenoot toen hij op de linkerflank aan de bal was en bereikte de sterspeler met een geweldige voorzet. Salah kopte de bal van dichtbij voorbij doelman Guglielmo Vicario: 1-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Salah moest vorig weekend in de uitwedstrijd tegen West Ham United nog op de bank plaatsnemen. Hij deed weinig moeite om zijn onvrede te verbergen. Vlak voor zijn entree als invaller kreeg hij het aan de stok met manager Jürgen Klopp. Liverpool liep tegen The Hammers opnieuw schade op (2-2) in de titelstrijd waarin Arsenal en Manchester City afstand hebben genomen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.