Aan voorsprong van twee goals kun jij tijdens het EK al genoeg hebben!

ADVERTORIAL - Geniet jij ook zo van wat er zich allemaal afspeelt tijdens dit knotsgekke EK? TOTO pakt tijdens het toernooi in Duitsland uit met verschillende fraaie acties, waaronder de vroege uitbetaling. Die kan jou veel voordeel opleveren!

Aan voorsprong van twee goals kun jij tijdens het EK al genoeg hebben!
© TOTO

TOTO heeft alle wedstrijden van het komende EK geselecteerd voor de vroege uitbetaling. Dat wil zeggen dat jij bij alle duels in de poulefase en die in de knock-outfase gebruik kunt maken van een van de nieuwe onderdelen in het aanbod van TOTO.

Hoe werkt de vroege uitbetaling?
Het principe is eenvoudig. Heb jij op een overwinning van een van de twee teams uit de geselecteerde wedstrijden ingezet, dan is jouw weddenschap al winnend op het moment dat het team naar keuze een voorsprong van twee doelpunten in handen heeft. Het maakt niet hoe lang er dan nog te spelen is en wat er daarna nog gebeurt in de wedstrijd. Het gaat om weddenschappen die voor de aftrap zijn geplaatst op een overwinning in de reguliere speeltijd (wedoptie Resultaat). Dit is exclusief verlenging of een strafschoppenserie.

Een voorbeeld: jij zet zaterdagavond in op een overwinning van Portugal tegen Turkije. Komt Portugal op 0-2, 1-3, 2-4 etc? Dan wordt de weddenschap door TOTO direct al als winnend afgehandeld en krijg jij de winst.

Turkije
Turkije
0 - 3
Portugal
Portugal

Wat betreft Oranje, de laatste tegenstander in Groep D is Oostenrijk. Het Nederlands elftal krijgt op 25 juni in Berlijn te maken met het elftal van bondscoach Ralf Rangnick, die bekendstaat om het graag volop druk laten zetten van zijn ploegen. Oranje speelde op 17 juni 2021 voor het laatst tegen Oostenrijk en won toen met 2-0. De quotering voor een overwinning van Nederland tegen Oostenrijk in de laatste groepswedstrijd is 2.11.

Nederland
Nederland
2 - 3
Oostenrijk
Oostenrijk

Alle quoteringen zijn accuraat op het moment van schrijven en kunnen fluctueren.

Geniet met extra spanning van het EK door mee te spelen bij TOTO! Bekijk hier het uitgebreide aanbod.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's