Aangevallen Keane krijgt kopstoot, Richards schiet te hulp

Reacties

Roy Keane is zondag met de schrik vrijgekomen in het hol van de leeuw. Het icoon van Manchester United werd aangevallen door een fan van Arsenal en moest enkele klappen en een kopstoot incasseren, maar kwam uiteindelijk met de schrik vrij.

Aangevallen Keane krijgt kopstoot, Richards schiet te hulp
© Sky Sports
Arsenal
Arsenal
3 - 1
Manchester United
Manchester United

De analist van Sky Sports liep in het slot van de Britse topper tussen beide clubs door het stadion. Onderweg naar het veld, waar de Ier de analyse zou verzorgen, maakte Manchester United de 1-2. Toen Keane ergens binnen besloot te lopen om de treffer (die werd afgekeurd) te bekijken, richtte een fan van The Gunners zijn woede op hem.

De man gaf Keane eerst een kopstoot, om vervolgens nog enkele klappen uit te delen. Collega Micah Richards schoot hem echter snel te hulp. De beresterke oud-speler van Manchester City kreeg de agressieve man onder controle, waardoor de geschrokken Keane zonder ernstige fysieke schade weg kon snellen.

De Londense politie startte direct een onderzoek naar het incident, meldt de Daily Mail. 'De politie doet onderzoek naar een aanval die zou hebben plaatsgevonden in het Emirates Stadium tijdens de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester United op zondag 3 september', luidt de verklaring. Onduidelijk is nog of Keane zelf aangifte zal doen.

Keane heeft een turbulent verleden met Arsenal. Als aanvoerder van Manchester United kreeg hij het regelmatig aan de stok met Patrick Vieira, toen nog captain van The Gunners. De jarenlange rivaliteit heeft hem niet populair gemaakt bij de fans van Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.