Aanvalsmachine PSV kan druk op concurrentie nu al flink opvoeren

ADVERTORIAL - Wint PSV voor de vierde keer op rij in het nieuwe Eredivisie-seizoen? Go Ahead Eagles vormt zondag in Eindhoven de volgende horde voor de ploeg van Peter Bosz. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Aanvalsmachine PSV kan druk op concurrentie nu al flink opvoeren
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Deze zondag was natuurlijk eigenlijk de dag van De Klassieker, maar de clash tussen Feyenoord en Ajax is verplaatst vanwege een tekort aan politie. PSV kan zo niet profiteren van puntenverlies van een van de concurrenten of in het geval van een gelijkspel van allebei. Wél kan de druk al flink worden opgevoerd. Waar Feyenoord in de eerste drie speelrondes tot twee keer toe punten morste en Ajax ook maar drie punten pakte uit twee wedstrijden, is PSV nog zonder puntenverlies. Het doelsaldo van de landskampioen is bovendien veelzeggend: vijftien goals voor en slechts drie tegen.

Tegenstander Go Ahead Eagles is met drie punten uit drie wedstrijden matig aan het seizoen begonnen. Dat terwijl het programma niet loodzwaar was met Fortuna Sittard, Willem II en RKC Waalwijk als eerste tegenstanders. Het Europese avontuur van het team van de nieuwe trainer Paul Simonis eindigde bovendien al in de tweede voorronde van de Conference League, door een nederlaag tegen SK Brann. De historische balans tegen PSV biedt ook weinig hoop. PSV won liefst 26 van de laatste 27 Eredivisie-ontmoetingen met de club uit Deventer.

Waar de quotering voor een overwinning van PSV 1.14 is, staat voor een zege van de topclub met minstens twee goals verschil een notering van 1.37. De quotering voor de thuisploeg wint met minstens drie goals verschil (-2,0 Handicap) is 1.90.

Zoals aangestipt heeft de aanvalsmachine van Bosz dit seizoen alweer vaak toegeslagen. Sinds de eeuwwisseling scoorde slechts twee keer een team vaker in de eerste vier speelrondes. PSV heeft met 22 goals het record in handen (seizoen 2022/23). Er zijn tegen Go Ahead dus zeven goals nodig om dat te evenaren. Zeven keer scoren is wellicht wat te hoog gegrepen, maar inzetten op doelpunten van PSV oogt met alle kwaliteit voorin bij de Eindhovenaren interessant. De quotering voor Over 3.5 Goals van PSV is 2.20.

Hirving Lozano is met drie goals de clubtopscorer bij PSV. Kijkend naar Expected Goals hebben naast de Mexicaanse dribbelaar Malik Tillman en Luuk de Jong de beste kansen gehad. Van wie verwacht jij een treffer? Bekijk hieronder een selectie met quoteringen.

Quoteringen Doelpuntenmaker

- Luuk de Jong: 1.45
- Noa Lang: 1.91
- Johan Bakayoko: 2.05

- Finn Stokkers: 6.00
- Søren Tengstedt: 6.00
- Bobby Adekanye: 6.75

Wat verwacht jij van het duel tussen PSV en Go Ahead? Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's