'Aarzeling McClaren brengt Hodgson in beeld'

VfL Wolfsburg houdt vol dat eind deze week de naam van de nieuwe trainer bekend is. Vanwege de aarzeling van Steve McClaren komt de naam Roy Hodgson naar boven.

'Aarzeling McClaren brengt Hodgson in beeld'

McClaren ontkende begin deze week een aanbieding op zak te hebben van VfL Wolfsburg. Volgens Wolfsburger Algemeine zijn de onderhandelingen met de Engelse coach wel geopend, maar schermt hij met meer opties. Onder andere West Ham United en FC Porto zouden hun interesse kenbaar hebben gemaakt.

Wolfsburg-directeur Dieter Hoeness staat onder tijdsdruk. Na de eerdere afzegging van Gérard Houllier meldde hij dat eind deze week de naam van de nieuwe trainer bekend is. Maar tot nu toe is er nog geen overeenstemming bereikt met welke trainer dan ook.

Doordat McClaren zich niet op korte termijn wil committeren aan Wolfsburg worden andere opties serieus bekeken. Wolfsburger Algemeine weet dat inmiddels ook Hodgson aan de onderhandelingstafel zit. De 62-jarige coach leidde Fulham vorige week verrassend naar de finale van de Europa League ten koste van Hamburger SV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen