ADO Den Haag huurt twintigjarige verdediger van Feyenoord

Reacties

ADO Den Haag neemt Milan Hokke op huurbasis over van Feyenoord. De twintigjarige verdediger speelde in het beloftenelftal van de Rotterdammers.

ADO Den Haag huurt twintigjarige verdediger van Feyenoord
© ADO Den Haag/Angelo Blankespoor

Hokke speelde sinds zijn zevende op Varkenoord en kwam vorig seizoen uit voor Feyenoord Onder-21. Pascal Bosschaart kan dit seizoen geen beroep doen op de centrale verdediger, die aan de slag gaat bij ADO. Hokke verliet deze week het trainingskamp om een medische keuring te ondergaan in Den Haag. De check leverde geen problemen op.

Hokke zette vervolgens zijn handtekening onder een eenjarig huurcontract. Het is niet bekend of ADO een optie tot koop heeft bedongen. Hokke kwam tot 41 optredens in het beloftenelftal van Feyenoord, waarmee hij zich vorig seizoen tot kampioen en bekerwinnaar kroonde. Tot een officieel debuut in het eerste kwam het niet.

'Milan is een zeer talentvolle centrale verdediger', zegt Joris Mathijsen op het digitale thuis van de club uit Den Haag. 'Hij heeft de verdedigende kwaliteiten waar we naar op zoek zijn. Daarom zijn we verheugd dat zijn keuze op ADO Den Haag is gevallen.'

Spelersprofiel

M. Hokke


Geboortedatum:
11 oktober 2003
Leeftijd:
20
Nationaliteit
Nederland
Huidige club:
ADO Den Haag
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.