ADO Den Haag kansloos ten onder tegen Omonia

ADO Den Haag heeft in de derde voorronde van de Europa League op bezoek bij het Cypriotische Omonia Nicosia een forse nederlaag geleden: 3-0. Op de nederlaag was niets af te dingen.

De Hagenaars waren vanaf de eerste balomwentelingen de onderliggende partij. Toch duurde het wonderwel nog tot een kleine tien minuten voor rust tot de thuisploeg de voorsprong pakte. Alex Da Silva schoot een toegekende strafschop beheerst achter Gino Coutinho, nadat Christian Kum aanvaller Christofi in de rug had geduwd.

In de tweede helft liepen de Cyprioten door doelpunten van Rengifo en Christofi simpel uit naar 3-0. Dat was de eindstand. De ploeg van trainer Maurice Steijn wacht volgende week op eigen veld de welhaast onmogelijke opgave de achterstand weg te poetsen. Foto: VI Images