ADO geeft met tien man overwinning weg tegen VVV

Reacties

ADO Den Haag is in de jacht op promotie naar de Eredivisie meteen tegen puntenverlies aangelopen. VVV-Venlo nam een punt mee uit het Bingoal Stadion.

ADO geeft met tien man overwinning weg tegen VVV
© Pro Shots
ADO Den Haag
ADO Den Haag
1 - 1
VVV-Venlo
VVV-Venlo

Waar ADO afgelopen seizoen nog de halve finale haalde van de play-offs om promotie naar de Eredivisie, speelde VVV een seizoen om snel te vergeten. Onder leiding van Rick Kruys eindigden de Limburgers als twaalfde, maar al bekend was dat de trainer na het seizoen zou worden vervangen door John Lammers. Bij de thuisclub mocht Darije Kalezic aan zijn tweede seizoen beginnen.

Na een zeer vermakelijke openingsfase, waarin beide clubs kansen kregen, werd het publiek een groot deel van de eerste helft niet vermaakt. Zeven minuten voor rust kwam de thuisclub echter vanuit het niets op voorsprong. VVV-doelman Jan de Boer ging in de fout bij een afstandsschot van Finn de Bruin en stompte de bal recht in de voeten van Daryl van Mieghem. Die wist wel raad met het buitenkansje.

Negen minuten na rust kreeg ADO een flinke tegenvaller te verwerken, want na een overtreding op Simon Janssen kreeg Steven van der Sloot zijn tweede gele kaart. De thuisclub moest daardoor met tien man verder. Met een man meer kwamen de bezoekers in de 69ste minuut op gelijke hoogte via Konstantinos Doumtsios, die een uitstekende voorzet van Naïm Matoug binnenkopte. Daar bleef het bij in Den Haag.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.