Ajax hofleverancier VI's Elftal van de Week

Reacties

Het aandeel Ajax in het Elftal van de Week is flink. Ook is er ruimte gemaakt voor scorende verdedigers.

Ajax hofleverancier VI's Elftal van de Week

Na een Eredivisie-weekend zonder de vertegenwoordigers in Europa was er weer een volledig programma. AZ en Feyenoord moesten hun Europese beslommeringen bekopen met mindere optredens getuige het ontbreken van een speler in VI's Elftal van de Week.

PSV, dat donderdag bij Apollon Limassol een plaats in de Europa League veiligstelde, heeft één afgevaardigde in de persoon van Mo Ihattaren. Hij nam de Eindhovense formatie bij de hand op bezoek bij RKC Waalwijk.

Ajax had minder moeite het Europese succes een vervolg te geven tegen Sparta Rotterdam. Naast Speler van de Week Dusan Tadic werden Hakim Ziyech en Lisandro Martínez gekozen.

Vitesse brengt de helft van de defensie in: Julian Lelieveld en Armando Obispo. Matchwinners Shaquille Pinas (ADO Den Haag) en Lennart Czyborra (Heracles Almelo) maken de laatste linie voor doelman Xavier Mous compleet. Aitor (FC Twente) en Mitchell van Bergen (SC Heerenveen) verdienden met hun optredens tegen respectievelijk FC Utrecht en Fortuna Sittard een plaats in het Elftal van de Week.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.