Ajax-kwelgeest Deyverson is streken nog niet verleerd

Reacties

Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Dat spreekwoord is zeker van toepassing op Deyverson, de aanvaller die Ajax drie jaar geleden in de Europa League tegen Getafe kwelde met zijn onsportieve gedrag. Een video van de Braziliaan, in eigen land actief voor Cuiabá, ging maandag rond op social media.

Ajax-kwelgeest Deyverson is streken nog niet verleerd
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Deyverson zat Ajax in 2020 niet alleen tegen met een doelpunt, maar ook met zijn gedrag. De aanvaller lag veelvuldig op de grond, terwijl er weinig aan de hand leek. Dat was ook het geval toen hij het met Cuiabá opnam tegen Flamengo. De thuisploeg leidde verrassend met 2-0 tegen de nummer twee en Deyverson deed er alles aan om de zege over de streep te trekken.

Na 65 minuten lag Deyverson ogenschijnlijk geblesseerd op het veld. Terwijl hij naar zijn enkel greep, maakte de aanvaller een gebaar naar zijn teamgenoten om het rustig aan te doen. Vervolgens stortte hij weer met 'pijn' ter aarde. Enkele seconden later was Deyverson op wonderbaarlijke wijze hersteld en kon hij de wedstrijd hervatten. Alsof het zo moest zijn, bepaalde hij later de eindstand op 3-0.

Bekijk hier al onze video's
Meer Deyverson
Meer over Deyverson
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.