Ajax Legends met sterrenensemble in benefietduel met Real Madrid

Reacties

Ajax heeft weer een aantal namen bekendgemaakt voor het benefietduel met Real Madrid. Op 17 november staat Ajax Legends tegenover Real Madrid Legends om het 125-jarig jubileum van de Amsterdammers te vieren.

Ajax Legends met sterrenensemble in benefietduel met Real Madrid
© Pro Shots

Dit seizoen wordt Ajax 125 jaar. Dat wordt gevierd met een benefietwedstrijd. Binnen no-time was de wedstrijd uitverkocht en de fans krijgen grote namen te zien volgende maand. Eerder werd al bekend dat Danny Blind, Edwin van der Sar, Siem de Jong, Frank en Ronald de Boer, Aron Winter, Sjaak Swart en Jari Litmanen op de lijst staan en dat Louis van Gaal de trainer is.

Inmiddels is daar nog een flink aantal namen bij gekomen. Onder anderen Rafael van der Vaart, Kiki Musampa, Wesley Sneijder, Cristian Chivu, Shota Arveladze, Dani, Maxwell, Michael Reiziger, Patrick Kluivert, Jaap Stam, Michel Kreek en John van 't Schip zijn van de partij.

Verder staan ook relatief recent gestopte spelers als Ricardo van Rhijn, Maarten Stekelenburg en Urby Emanuelson op de lijst. De opbrengst van het duel gaat volledig naar de Ajax Foundation. De wedstrijd begint zondag 17 november om 15.30 uur in de Johan Cruijff Arena.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.