Ajax meldt zich voor Rugani

Reacties

Ajax heeft zich gemeld voor Daniele Rugani. De club probeert de verdediger van Juventus (29) te overtuigen om in de Johan Cruijff Arena te tekenen.

Ajax meldt zich voor Rugani
© Pro Shots

De interesse van Ajax in Rugani kreeg in de afgelopen weken een steeds serieuzer karakter. Inmiddels zijn met de 29-jarige verdediger van Juventus ook gesprekken gevoerd, waarin Ajax Rugani een sportief plan geschetst heeft en wat hij voor de Amsterdammers zou kunnen betekenen. De relatie tussen Francesco Farioli en Rugani, die elkaar goed kennen, zou doorslaggevend kunnen zijn. Tegelijkertijd heeft Ajax meerdere opties in het vizier.

Rugani staat niet onwelwillend tegenover Ajax, maar toch is een transfer gecompliceerd. Omdat Rugani nog een contract tot 2026 heeft, zal Ajax een transfersom op tafel moeten leggen. De club heeft weinig te besteden en worstelt met de eigen mogelijkheden, omdat er eerst spelers weg moeten, maar vooralsnog zijn alle spelers van vorig seizoen er nog. Wat in het voordeel van Ajax spreekt, is dat Juventus mee wil werken aan een vertrek van Rugani.

Spelersprofiel

D. Rugani


Geboortedatum:
29 juli 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Sesto di Moriano
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
84 kg
Huidige club:
Juventus
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.