Ajax neemt het op tegen Conference League-winnaar

Reacties

Ajax heeft dinsdag twee nieuwe oefentegenstanders bekend gemaakt voor de komende weken. De Amsterdammers nemen het tijdens het trainingskamp in Wageningen op tegen Al-Wasl FC en Olympiakos.

Ajax neemt het op tegen Conference League-winnaar
© Pro Shots

Ajax begon op 20 juni al aan de voorbereiding, elf dagen eerder dan bijvoorbeeld PSV en Feyenoord. Dat heeft alles te maken met de deelname aan de tweede voorrondes van de Europa League. Op 25 juli begint Ajax aan het tweeluik met FK Vojvodina, een week later wacht de return in Servië.

Om daar naartoe te werken, speelt de ploeg van trainer Francesco Farioli de komende weken verschillende oefenduels. Aanstaande vrijdag wacht met PEC Zwolle de eerste tegenstander. Eerder werd bekend dat Ajax op 9 juli tegen Sint-Truiden en 13 juli tegen Rangers FC oefent.

Op maandag 15 juli trekt Ajax naar de Wageningse Berg voor een trainingskamp en daar zullen nog twee oefenduels worden afgewerkt. Op donderdag 18 juli om 18.30 wacht een confrontatie met Al-Wasl FC uit de Verenigde Arabische Emiraten. Bij het duel, dat wordt gespeeld op het complex van TEC Tiel, zullen vooral spelers van Jong Ajax in actie komen.

Een dag later, vrijdag 19 juli, neemt de A-ploeg het immers op tegen de Conference League-winnaar: Olympiakos. Die generale repetitie voor de ontmoeting met Vojvodina, waarvan de aftrap om 15.00 uur is, is besloten voor publiek.

Vr 5 jul.

Di 9 jul.

Za 13 jul.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.