Ajax wil contract Bounida verlengen

Reacties

Ajax wil het contract van Rayane Bounida verlengen. Het achttienjarige toptalent heeft een aflopend contract bij de club en hoewel Ajax er alles aan zal willen doen om hem langer aan zich te binden, is het nog niet zeker of dat ook gaat lukken.

Ajax wil contract Bounida verlengen
© Pro Shots

Ajax is tevreden over de ontwikkeling van Bounida en Bounida voelt zich goed bij Ajax. Hij is na een matige start opgebloeid en inmiddels één van de uitblinkers bij Ajax Onder-19. Toch lijkt het verlengen van zijn contract geen abc'tje te gaan worden. Ajax wil dolgraag de toekomst met Bounida in, maar door de sportieve kentering van de afgelopen jaren heeft de club een flinke pas op de plaats moeten maken.

Het is de vraag of Bounida bereid is water bij de wijn te doen of dat hij vasthoudt aan zijn huidige salariseisen, waaraan Ajax niet wil voldoen. De club tastte destijds diep in de buidel door Bounida een relatief hoog salaris te geven en dus verdient hij voor Ajax-begrippen al fors. De bal lijkt nu vooral bij Bounida te liggen.

Bounida werd bij Anderlecht gezien als één van de toptalenten uit de opleiding. Die club deed er alles aan om hem langer te binden, maar zijn keuze viel op Ajax. Bounida tekende tot 2025 en nu zit hij in zijn laatste jaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.