Ajax zonder Aissati, Lodeiro en Sulejmani tegen Roda

Ismail Aissati en Miralem Sulejmani ontbreken opnieuw in de wedstrijdselectie van Ajax. Ook aanwinst Nicolás Lodeiro is woensdag nog niet van de partij tegen Roda JC.

Ajax zonder Aissati, Lodeiro en Sulejmani tegen Roda

Aissati en Sulejmani begonnen vorige week tijdens het bekerduel met NEC (3-2 zege na verlenging) nog in de basis bij Ajax. Het tweetal werd toen door trainer Martin Jol gewisseld en moest tijdens het uitduel met Feyenoord (1-1) op de tribune plaatsnemen.

Dinsdag werkten Aissati en Sulejmani extra sprintoefeningen af na afloop van de reguliere training. 'Bij ons is het zo dat spelers die niet bij selectie zitten wat extra werk doen om er juist wel weer bij te komen', aldus Jol. 'Net als andere jonge spelers moeten ze werken aan hun techniek en kwaliteit. Daar is ook fitness bij nodig.'

Aankoop Lodeiro is nog niet in Amsterdam gearriveerd. Aanvankelijk was de verwachting dat de Uruguayaan tegen Roda zijn debuut zou kunnen maken. Hij verblijft echter nog in zijn vaderland om formaliteiten te regelen. 'Hij zal bij aankomst wel een jetlag van hier tot aan het Museumplein hebben. Maar zondag tegen FC Twente zal hij waarschijnlijk wel bij de selectie zitten', sprak Jol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen