Al-Ittihad concreet in de markt voor Liverpool-ster Salah

Reacties

Al-Ittihad doet zijn best om van Mohamed Salah de volgende superster in de Saudi Pro League te maken. De club die eerder Fabinho al ophaalde bij Liverpool is inmiddels concreet voor de Egyptische aanvaller, weet The Athletic. Of het ook daadwerkelijk tot een deal gaat komen is nog de vraag.

Al-Ittihad concreet in de markt voor Liverpool-ster Salah
© Pro Shots

Salah (31) werd eerder deze zomer ook al aan een verhuizing naar Saoedi-Arabië gelinkt. Zijn zaakwaarnemer, Ramy Abbas, liet toen weten dat zijn cliënt niet aan een transfer dacht. En vorige week zei Jürgen Klopp nog dat Liverpool geen basisspelers meer zal laten gaan.

Toch probeert Al-Ittihad om Salah nog binnen te halen. In de wandelgangen wordt gesproken over een afkoopsom van meer dan honderd miljoen euro en een (uiteraard) duizelingwekkend salaris. In zijn berichtgeving meldt het betrouwbare The Athletic niets over bedragen.

Salah tekende vorig jaar nog een nieuw contract bij Liverpool, tot medio 2025, en is met een weeksalaris van zo'n 408.000 euro de absolute topverdiener op Anfield. In Saoedi-Arabië worden echter nog veel grotere bedragen betaald. Salah speelt sinds 2017 voor Liverpool en kwam tot dusver tot 307 wedstrijden voor de club, waarin hij 187 doelpunten maakte.

Bij Al-Ittihad spelen naast Fabinho ook N'Golo Kanté en Karim Benzema. Woensdag kwam naar buiten dat laatstgenoemde ruzie zou hebben met coach Nuno Espírito Santo.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.