Alleen medische keuring scheidt Walid Ould-Chikh nog van Duits avontuur

Reacties

Walid Ould-Chikh vervolgt zijn carrière in Duitsland. Als de medische keuring geen roet in het eten gooit, zet de 24-jarige middenvelder spoedig zijn handtekening onder een driejarig contract bij Eintracht Braunschweig. 

Alleen medische keuring scheidt Walid Ould-Chikh nog van Duits avontuur

Ould-Chikh komt over van FC Volendam, dat de speler vorig seizoen verhuurde aan Roda JC. In het shirt van de Limburgers kroonde Ould-Chikh zich tot Voetballer van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Dat bracht de nodige interesse met zich mee. Meerdere clubs uit binnen- en buitenland informeerden naar de voorwaarden om Ould-Chikh over te nemen.

Eintracht Braunschweig lijkt de strijd te gaan winnen. De nummer vijftien van de 2. Bundesliga heeft de medische keuring deze dinsdagavond ingepland. Leveren de fysieke tests geen problemen op, dan mag Ould-Chikh zich speler van Braunschweig noemen. In het Eintracht-Stadion ligt een driejarig contract klaar.

Het contract van Ould-Chikh in Volendam liep nog een jaar door. Over de hoogte van de transfersom is niets bekend. In Braunschweig komt Ould-Chikh onder anderen Christian Conteh tegen. De aanvaller speelde in Nederland voor Feyenoord en FC Dordrecht.

Spelersprofiel

W. Ould-Chikh


Geboortedatum:
6 november 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Roosendaal
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,86 m
Gewicht:
75 kg
Huidige club:
Eintracht Braunschweig
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.