'Ancelotti junior blijft vader trouw en wijst onder meer Leicester af'

Reacties

Davide Ancelotti heeft besloten de start van zijn carrière als hoofdtrainer uit te stellen, melden verschillende bronnen in Spanje. Volgens Relevo heeft de 34-jarige zoon van Carlo Ancelotti zowel Leicester City als Stade Reims afgewezen.

'Ancelotti junior blijft vader trouw en wijst onder meer Leicester af'
© Pro Shots

Ancelotti junior heeft onder de vleugels van zijn vader naam gemaakt voor zichzelf. Hij fungeerde als assistent bij Bayern München, Napoli en Everton en is sinds medio 2021 ook de rechterhand van Ancelotti senior bij Real Madrid. Het is de vraag wanneer de voormalige jeugdspeler van AC Milan de tijd rijp acht om op eigen benen te staan.

De jonge Ancelotti werd door Leicester City benaderd nadat Real Madrid ten koste van Borussia Dortmund vorige week zaterdag de Champions League won. Het naar de Premier League gepromoveerde Leicester zoekt een nieuwe trainer nu Enzo Maresca naar Chelsea is vertrokken. Het is niet tot een akkoord gekomen. Ancelotti wil zijn vader en Real Madrid trouw blijven en verkiest het meer ervaring op doen als assistent vooralsnog boven een klus als hoofdtrainer. Datzelfde hebben de beleidsbepalers van Stade Reims, de nummer negen van de Ligue 1, te horen gekregen.

Op VI PRO schreven we in maart over de opkomst van Davide Ancelotti, die als kind al wist dat hij zijn vader achterna wilde in het trainersvak.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.