Antwerp vergeet speler in te schrijven voor de CL: 'Hij is teleurgesteld'

Reacties

Antwerp FC heeft zich schuldig gemaakt aan een 'Hallertje'. De club is vergeten om de 24-jarige linksback Sam Vines in te schrijven voor de Champions League - en dat was níet de bedoeling, geeft trainer Mark van Bommel (foto) toe.

Antwerp vergeet speler in te schrijven voor de CL: 'Hij is teleurgesteld'

Door een fout is Vines niet op de Europese lijst van Antwerp verschenen, terwijl Owen Wijndal, een andere linksback, er wél op staat. Van Bommel spreekt van een administratieve fout. 'Wat ik daarmee bedoel? Dat we het niet goed gedaan hebben. Vines hoorde wel op de lijst. We hebben een fout gemaakt, en die kan niet meer worden rechtgezet', vertelt Van Bommel aan Het Laatste Nieuws.

Vines herstelt momenteel van een blessure, maar dat is dus niet de reden van zijn afwezigheid. 'Hoe hij daarmee om gaat? Sja... Iedereen wil op die lijst staan hé. Natuurlijk is hij teleurgesteld. Maar hij focust zich nu op zijn revalidatie, dat is het allerbelangrijkste.'

De situatie doet denken aan die van Sébastien Haller, die in de winter van 2021 ontbrak op de Europese lijst van Ajax en daardoor niet in actie mocht komen in de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.