Arteta met de handen in het haar: Arsenal lijkt grote namen te moeten missen

Reacties

Het is nog maar de vraag met welke spelers Arsenal zondag aantreedt in de topper tegen Liverpool. Mikel Arteta moet naar alle waarschijnlijkheid een aantal belangrijke krachten missen. 

Arteta met de handen in het haar: Arsenal lijkt grote namen te moeten missen
Arsenal
Arsenal
Zo 27 okt.
17:30
Liverpool
Liverpool

William Saliba is er hoe dan ook niet bij. De centrale verdediger moest in de verloren uitwedstrijd tegen Bournemouth met rood van het veld en zit een schorsing uit. Bukayo Saka, Jurriën Timber en Martin Ødegaard kampen met fysieke problemen en moesten dinsdag verstek laten gaan in het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk.

Tot overmaat van ramp viel Riccardo Calafiori geblesseerd uit. Een blik op de groepstraining leert dat geen van genoemde namen in actie lijkt te kunnen komen. Saka,  Ødegaard en Calafiori schitterden alledrie door afwezigheid. Dat geldt ook voor Timber, die bovendien geen deel uitmaakt van de voorselectie van het Nederlands elftal.

Het is niet bekend of de spelers een individueel programma afwerkten. Arteta kwam vrijdag met een update over zijn wedstrijdselectie voor de kraker tegen Liverpool. 'We gaan ons best doen op ze op welke manier dan ook beschikbaar te krijgen, maar het is erg onzeker', gaf de Spaanse manager toe.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.