Arteta neemt zorgen weg over nieuwe blessure Timber

Reacties

Mikel Arteta heeft de zorgen weggenomen over een nieuwe blessure van Jurriën Timber. De Nederlander ontbrak woensdag tijdens het oefenduel tussen Arsenal en Bayer Leverkusen (4-1), maar volgens de Spaanse manager niet wegens een ernstige reden.

Arteta neemt zorgen weg over nieuwe blessure Timber
© Pro Shots

Net als in het oefenduel met Liverpool ontbrak Timber woensdag ook tegen Leverkusen. Toen de wedstrijdselectie van The Gunners bekend werd gemaakt, begon het speculeren. Volgens The Times zou Timber kampen met een nieuwe blessure, en die informatie blijkt te kloppen. Arteta laat echter doorschemeren dat het niets ernstigs betreft. Met de recente kruisbandblessure van Timber in het achterhoofd is dat een fijne gedachte.

'Hij heeft wat last gehad van zijn voet de afgelopen dagen', begon Arteta na afloop tijdens een persmoment. 'Daardoor is hij er even uit geweest. We wilden geen risico met hem nemen.'

Het is afwachten of Timber wel deel kan nemen aan het laatste duel dat Arsenal in de voorbereiding speelt. Aanstaande zondag is Olympique Lyon de tegenstander, waarna een week later het Premier League-seizoen van start gaat met een thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.