AS Monaco klopt aan bij PSV voor Jordan Teze

Reacties

AS Monaco heeft de pijlen gericht op Jordan Teze (24). Volgens welingelichte bronnen gaat de Franse topclub zich bij PSV melden om de rechtervleugelverdediger los te weken.

AS Monaco klopt aan bij PSV voor Jordan Teze
© Pro Shots

Het is duidelijk dat voor Teze alle voorwaarden moeten kloppen, voordat hij denkt aan een vertrek. De viervoudig international gaf na afloop van de oefenzege op Valencia (2-1) nog aan niet uit Eindhoven te vertrekken. Op de vraag of zijn naam met potlood of met vulpen in de selectie kan worden ingevuld, was de 24-jarige Groninger zeer duidelijk. 'Vulpen. Ik sta op de teamfoto.'

Monaco denkt hem echter van gedachten te doen laten veranderen, lijkt het. De club wil Teze naar de Ligue 1 halen. Al is het nog de vraag of de speler, die in 2007 in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren terechtkwam, open staat voor een vertrek. Wat hem zou kunnen overtuigen is het feit dat Monaco in de Champions League actief is. Dat is een belangrijke wens van Teze. Daarnaast heeft de club financiële slagkracht om zich te versterken.

Teze debuteerde in seizoen 2018/19 voor PSV in de Eredivisie. Hij staat aan het begin van zijn zevende seizoen bij het eerste elftal. In totaal speelde hij 186 officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.