AS Roma krijgt het op Sardinië net niet voor elkaar

AS Roma heeft nagelaten de druk op koploper Internazionale verder op te voeren. Op Sardinië kwamen de Giallorossi niet verder dan 1-1 tegen Cagliari.

Een eigen doelpunt van Matteo Ferrari zorgde ervoor dat Roma al snel in de achtervolging moest. De verdediger werkte de bal uit een hoekschop knullig langs zijn doelman.

Op slag van rust maakte Francesco Totti gelijk. De aanvoerder van Roma knalde raak uit een directe vrije trap. Het was zijn veertiende goal in 23 wedstrijden dit seizoen.

Totti dacht vijf minuten voor tijd ook de winnende te hebben gemaakt. Ware het niet dat Cagliari-keeper Marco Storari katachtig redde op Totti's kopbal.

Door het gelijkspel knabbelde Roma één puntje af van de achterstand op Inter, dat er drie meer heeft. De Milanezen kunnen later op de avond uitlopen als ze winnen bij Lazio Roma.