AS Roma met tien man overeind tegen Udinese

Ondanks de rode kaart van Daniele de Rossi hield AS Roma een punt over aan het felle thuisduel met Udinese. (1-1) Beide ploegen schoten weinig op met het gelijkspel.

Felipe opende tien minuten na rust de score namens de bezoekers. De Braziliaan kopte uit vrije positie raak nadat Antonio Di Natale had voorgegeven: 0-1. Na een uur spelen bracht Mirko Vucinic beide ploegen in evenwicht: 1-1. De Montenegrijn stond toen pas drie minuten in het veld.

In de 68ste minuut werd De Rossi na twee gele kaarten van het veld gestuurd. Udinese profiteerde van zijn aftocht en dwong enkele goede kansen af. Toch kwamen de bezoekers niet meer tot scoren. Door het gelijkspel blijft Roma zesde in de Serie A, terwijl Udinese twaalfde staat.