Atlético wil Real en Barça aanvallen: zo worden de Spaanse titelkansen geschat

ADVERTORIAL - Met de week ontwaken er steeds meer Europese topcompetities. Na de Eredivisie is het komend weekend de beurt aan onder andere La Liga. Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid en overige outsiders gaan strijden om de titel. Blik vooruit op het nieuwe seizoen met TOTO!

Atlético wil Real en Barça aanvallen: zo worden de Spaanse titelkansen geschat
© Pro Shots

Real Madrid
Real Madrid is dé absolute titelkandidaat volgens de bookmakers. De Koninklijke heeft een topseizoen achter de rug met een gewonnen landskampioenschap en de Champions League. Verder is een heel groot deel van de selectie intact gebleven op Joselu, Nacho (beide een transfer gemaakt) en Toni Kroos (gestopt) na. Ook succestrainer Carlo Ancelotti staat nog altijd aan het roer in de Spaanse hoofdstad.

Verder is Real Madrid ook nog eens sterker geworden. Zo werd de komst van het Braziliaanse supertalent Endrick al flink gevierd in Madrid, maar die van een andere aankoop nog meer. Kylian Mbappé meldde zich na een langdurige soap dan eindelijk bij de club die zijn hart al sinds hij nog een jonge jongen was heeft veroverd. Gaat Real Madrid de hoge verwachtingen waarmaken? TOTO hanteert een quotering van 1.41.

Barcelona
Net als voor Real Madrid zijn de verwachtingen voor Barcelona ook elk jaar weer torenhoog. De Catalanen staan er financieel gezien echter een stuk slechter voor dan de Madrilenen. Het heeft ervoor gezorgd dat de club op Dani Olmo na nog geen grote aankoop heeft kunnen doen. Barcelona nam al wel afscheid van João Cancelo, João Félix, Marcos Alonso, Sergi Roberto, Oriol Romeu, Sergiño Dest en Marc Guiu.

Ondanks dat er nog niet veel gebeurd is op de transfermarkt, heerst er in Barcelona nog altijd optimisme. De naam Nico Williams zingt namelijk ook nog altijd rond in Catalonië. Mocht het lukken om naast Olmo ook hem toe te voegen aan een elftal dat al bestaat uit Spaanse talentvolle spelers als Lamine Yamal, Fermín Lopez, Pedri, Gavi en Pau Cubarsí, dan staat er toch een heel aardig elftal met in het achterhoofd dat ook spelers als Robert Lewandowski en Frenkie de Jong er nog altijd rondlopen. TOTO heeft een quotering van 4.50 voor een landskampioenschap van Barça.

Atlético Madrid
Atlético Madrid eindigde afgelopen seizoen nog op redelijk grote afstand van Real Madrid en Barcelona en ook nog achter Girona, maar daar wil het dit jaar toch verandering in gaan brengen. De Rojiblancos zijn flink aan het doorselecteren geslagen. Zo vertrokken Álvaro Morata, Çaglar Söyüncü, Gabriel Paulista, Stefan Savic, Saúl Niguez, Mario Hermoso en Memphis Depay. Daar kwamen tot nu toe enkel Robin Le Normand en Alexander Sorloth voor terug in de plaats, maar er is meer op komst.

De namen van Julian Álvarez en Conor Gallagher zullen op zeer korte termijn door het Wanda Metropolitano klinken. Daar zou ook Feyenoord-verdediger David Háncko nog bij kunnen komen, mits de Atlético met een bod terugkeert naar De Kuip dat het uitgaande transferrecord van Feyenoord ruim verbreekt. Diego Simeone is in ieder geval bezig om een ploeg samen te stellen die Real Madrid en Barcelona kan aanvallen. TOTO hanteert een quotering van 10.50 voor een kampioenschap voor Atlético.

Girona
Ook Girona mogen we sinds afgelopen seizoen niet meer gelijk uitvlakken. De club van Nederlanders Daley Blind en nieuwkomer Donny van de Beek draaide lang bovenin mee en werd uiteindelijk zelfs derde. Dat heeft ze Champions League-voetbal opgeleverd.

Girona heeft wel afscheid moeten nemen van een hoop van hun sterren zoals Yan Couto, Savinho en Artem Dovbyk. Daar kwamen Ladislav Krejci, Abel Ruiz, Bryan Gil, Oriol Romeu en dus ook Van de Beek voor terug in de plaats. Ook Gabriel Misehouy maakte de overstap van Ajax naar Girona. Een titel van Girona levert je 22.00 keer je inzet op bij TOTO.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's