Barça-aanwinst Szczesny rookt: 'Doe het niet in zicht van kinderen'

Reacties

Wojciech Szczesny heeft altijd voor de sport geleefd, maar deed buiten het zicht van de rest zo nu en dan ook dingen die niet per se bij topsport horen. Zo rookt hij af en toe een sigaretje.

Barça-aanwinst Szczesny rookt: 'Doe het niet in zicht van kinderen'

De nieuwe doelman van Barcelona vertelde aan Mundo Deportivo dat hij niet van plan is zijn leefstijl aan te passen, omdat het bij zijn persoonlijke leven hoort. 'En het gaat niemand wat aan als ik rook. Het heeft geen invloed op mij, ik denk niet dat het mij beïnvloedt en wat ik doe op het voetbalveld is vervolgens twee keer zo hard werken', zei Szczesny.

'En ik doe het niet in het zicht van kinderen, zodat het geen slechte invloed op hen heeft. Soms maakt iemand een foto van mij terwijl ik me verstop achter de bomen, waar ik ze niet kan zien. Dat is niet aan mij. Ik probeer het te verbergen en het niet aan mensen te laten zien', aldus de Poolse doelman.

Szczesny ziet geen reden zijn leefstijl aan te passen. 'Dan kunnen ze nog eens nadenken, want ik ben wie ik ben. Ik ben mijn hele leven zo geweest en dit soort dingen gaat niemand wat aan. Ik wil beoordeeld worden als keeper en niet omdat ik op zoek ben naar verhalen waar niemand echt om geeft.'

Szczesny werd aangetrokken vanwege de blessure van Marc-André Ter Stegen en is per direct speelgerechtigd.

LaLiga

Stand LaLiga 2024/2025

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
9
8
0
1
28-9
+19
24
2
Real Madrid
9
6
3
0
19-6
+13
21
3
Atlético Madrid
9
4
5
0
13-5
+8
17
4
Villarreal
9
5
2
2
17-17
0
17
* Actueel tot en met 7 okt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.