Barça neemt drastische maatregel voor veiligheid Lamine Yamal

Reacties

Barcelona heeft maatregelen genomen voor de veiligheid van Lamine Yamal. De Catalaanse topclub werd onlangs opgeschrikt toen zijn vader werd neergestoken. Nu is er ingegrepen.

Barça neemt drastische maatregel voor veiligheid Lamine Yamal
© Pro Shots

De vader van Yamal kwam met drie steekwonden in het ziekenhuis terecht. Daar herstelde hij, maar het heeft Barça nu wakker geschud. Het wonderkind en zijn familie hebben bescherming nodig, om dit soort incidenten te voorkomen.

Volgens Spaanse media hebben beleidsmakers van de club Yamal overtuigd van de noodzaak van dagelijkse beveiliging. Er wordt dag en nacht bewaking rondom de speler geregeld. Ook is hij noodgedwongen verhuisd naar een plaats buiten de stad.

De familie van Yamal heeft de maatregelen geaccepteerd, omdat de jongeling vol in de spotlights is komen te staan. Barça wil de potentiële wereldster beschermen, zodat hij zich vol op zijn voetbalprestaties kan focussen.

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.