Barcelona vliegt met comeback-kid Lewandowski uit naar Mallorca

ADVERTORIAL – De selectie van FC Barcelona heeft het vliegtuig gepakt om vanavond op het Spaanse eiland Mallorca te spelen tegen de gelijknamige club die daar speelt. Dat doen de Catalanen zonder de geblesseerde Frenkie de Jong, maar met de in bloedvorm stekende Robert Lewandowski. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL!

Barcelona vliegt met comeback-kid Lewandowski uit naar Mallorca
Real Mallorca
Real Mallorca
2 - 2
Barcelona
Barcelona

Het seizoen 2023/24 kwam voor Lewandowski moeilijk op gang. De spits kwam in de eerste twee competitiewedstrijden tegen Getafe en Cádiz niet tot scoren en dat is iets dat wat we niet van hem gewend zijn. Na afloop van de wedstrijd tegen Cádiz liet Xavi zijn licht destijds schijnen over Lewandowski, waaruit bleek dat ook zijn aanvalsleider gewoon van deze aardbol komt. 'Hij heeft gewoon een goal nodig, net als alle aanvallers. Hij is geen uitzondering', klonk het.

De wedstrijden die volgden bewezen dat de woorden van Xavi niet gelogen waren. Direct in het eerstvolgende duel tegen Villarreal kwam Lewandowski tot scoren en dat recept herhaalde zich vervolgens ook tegen Osasuna, Real Betis én tegen Royal Antwerp in de Champions League. Afgelopen weekend bereikte de herboren scoringsdrift van Lewandowski echter een nieuw hoogtepunt.

In het thuisduel met Celta de Vigo, waarin De Jong al vroeg het veld moest ruimen met een blessure, stond Barcelona zo’n tien minuten voor tijd met 0-2 achter door doelpunten van oud Eredivisie-spitsen Jørgen Strand Larsen en Anastasios Douvikas. In minuut 81 van de wedstrijd tilde de Pool de bal via de onderkant van de lat in het net en nog geen vier minuten later maakte hij ook zijn tweede van de avond. Vervolgens maakte João Cancelo de door Lewandowski ingezette comeback compleet en won Barcelona het duel met 3-2.

Vanavond krijgt de defensie van Mallorca de taak om Lewandowski af te stoppen. JACKS.NL heeft een specifieke odds voor doelpunten van de spits. Voor één goal van Lewandowski staat een odd van 1.82 en bij de weddenschap van twee doelpunten van zijn voet staat een odd van 5.00.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's