Barcelona zwaait João's uit na huurperiode

Reacties

Barcelona gaat in elk geval voorlopig niet verder met huurlingen João Félix en João Cancelo, zo meldt de club zondag. Beide Portugezen keren na het EK terug naar hun werkgever.

Barcelona zwaait João's uit na huurperiode
© Pro Shots

Félix (24) speelde afgelopen seizoen 44 duels in de hoofdmacht, waarin hij tien doelpunten maakte. Zijn contract met Atlético Madrid loopt pas in 2029 af. De dertigjarige Cancelo, die in de voorbije jaargang tot 42 optredens en vier goals voor Barcelona kwam, heeft een verbintenis tot halverwege 2027 met Manchester City.

Preses Joan Laporta van de Catalanen zei afgelopen seizoen meerdere malen dat hij dolgraag verder zou willen met de João's. Vanwege de financiële problemen bij Barça leken die uitspraken al gebaseerd op wensdenken. Mogelijk zet Barcelona later deze transferwindow in op nieuwe huurdeals.

Alonso
Barcelona liet zondag eveneens weten dat het aflopende contract van Marcos Alonso niet wordt verlengd. De 33-jarige allrounder speelde sinds halverwege 2022 voor De Blaugranas, die komend seizoen onder leiding staan van Hansi Flick.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.