Bassey na afgetekende zege op ex-club: 'Het kan nog beter'

Reacties

Het werd een prettig weerzien met zijn ex-club voor Calvin Bassey. Ajax won met speels gemak van Rangers FC (4-0), en hij had daar met onder meer een assist ook een aandeel in. 'Emotioneel' vond de Nigeriaanse aanwinst van de Amsterdammers het treffen met de Schotse club die hij kortgeleden verliet.

Bassey na afgetekende zege op ex-club: 'Het kan nog beter'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
4 - 0
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

'Het was een bijzondere avond, met veel emotie ook richting de wedstrijd. Ik moest kalm blijven en de focus op de wedstrijd behouden, op datgene doen wat mijn trainer van me vraagt om de ploeg aan de overwinning te helpen. We hebben het goed gedaan, ik denk dat het zelfs nog beter kan. We streven altijd naar perfectie, en zullen morgen analyseren waarin we nog sprongen kunnen maken', sprak de verdediger bij Ziggo Sport.

Als het nog niet duidelijk was, dan weten we het na vanavond allemaal: Rangers en Ajax hanteren totaal verschillende speelstijlen, zoals Bassey ook al gemerkt heeft. 'Ja zeker, ik ben hier nu anderhalve maand en ik denk dat ik de dingen best oppik. Het is een kwestie van tijd voor mijn ploeggenoten en ik elkaar nog beter zullen begrijpen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.