Batshuayi voltooit Turkse topclub-bingo met volgende pikante transfer

Reacties

Michy Batshuayi speelt dit seizoen in het shirt van Galatasaray. De Belgische spits, niet opgenomen in de EK-selectie, maakt een overstap binnen Istanbul, want hij komt over van Fenerbahçe. Twee jaar geleden speelde Batshuayi - op huurbasis - voor Besiktas.

Batshuayi voltooit Turkse topclub-bingo met volgende pikante transfer
© Pro Shots

Zo heeft de spits in een paar jaar de Turkse topclub-bingo voltooid. In totaal speelde hij 79 wedstrijden in de Turkse Süper Lig, daarin scoorde hij 38 keer. Met Besiktas won hij de Turkse Super Cup en met Fenerbahçe was het vorig jaar raak in het Turkse bekertoernooi.

Met Galatasaray zal Batshuayi voor titelprolongatie gaan. De club werd afgelopen seizoen om imponerende wijze kampioen door slechts vijfmaal punten te verspelen en in totaal 102 punten te pakken. Dat waren er drie meer dan Batshuayi met Fenerbahçe.

Bij Galatasaray gaat Batshuayi samenwerken met bijvoorbeeld Hakim Ziyech, die onlangs de permanente overstap maakte van Chelsea naar Gala. Als Turkse kampioen gaat de club de play-offs van de Champions League in. Batshuayi tekent voor drie jaar in de metropool.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.