Beerschot trekt zich terug: gestaakt duel met Antwerp niet uitgespeeld

Reacties

De gestaakte wedstrijd tussen Antwerp FC en Beerschot wordt toch niet uitgespeeld. De ploeg van trainer Dirk Kuijt heeft opgegeven, melden Belgische media.

Beerschot trekt zich terug: gestaakt duel met Antwerp niet uitgespeeld
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
4 - 0
Beerschot
Beerschot

De wedstrijd werd na 75 minuten bij een 4-0 stand gestaakt omdat er vanuit het Beerschot-vak herhaaldelijk vuurpijlen op het veld werden gegooid. Volgens de regels is het zo dat de wedstrijd op een later tijdstip achter gesloten deuren moet worden afgerond. Het was de bedoeling dat het laatste kwartier op maandag om 14.00 uur gespeeld zou worden, maar Beerschot heeft zich teruggetrokken.

'Na overleg tussen beide clubs is er besloten om de wedstrijd niet te hervatten omwille van veiligheidsmaatregelen, wat betekent dat Beerschot zich officieel terugtrekt en dus forfait geeft voor het resterende gedeelte van de wedstrijd', aldus de club in een statement.

Het is nog even afwachten welke gevolgen de staking voor Beerschot heeft. Er zullen vast en zeker stadionverboden worden uitgedeeld en Beerschot zal een boete krijgen, maar de gebeurtenissen maken het los daarvan nog veel lastiger voor Beerschot, dat na negen wedstrijden nog zegeloos is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.