Benayoun schiet Liverpool in blessuretijd naar winst

Liverpool heeft dankzij Yossi Benayoun de uitwedstrijd tegen Fulham winnend afgesloten (0-1). De ploeg van trainer Rafael Benítez leek lange tijd doelpuntloos gelijk te spelen op Craven Cottage.

In de eerste helft was Liverpool twee keer heel dicht bij de openingstreffer, maar de bezoekers raakten beide keren het aluminium. Xabi Alonso schoot van afstand hard op de lat en zijn landgenoot Fernando Torres zag een inzet via de paal weer het veld ingaan.

Na rust waren beide Spanjaarden opnieuw gevaarlijk namens Liverpool, maar Mark Schwarzer hield lang zijn doel schoon. De ingevallen Ryan Babel kreeg nog een goede kans, maar pas in blessuretijd schoot Benayoun op aangeven van Steven Gerrard de 0-1 binnen.

Door de overwinning staat Liverpool nu twee punten voor op Manchester United. The Mancunians hebben echter twee wedstrijden minder gespeeld. Fulham blijft negende.