Bereikt Italië op z'n Italiaans de knock-out fase van het EK?

ADVERTORIAL - Vanavond strijden Italië, Kroatië en Albanië voor één of meerdere tickets voor de knock-out fase van het EK. De Italianen en Kroaten treffen elkaar, terwijl Albanië het tegen Spanje op moet nemen. Gaan de Italianen op z’n Italiaans te werk tegen Kroatië? Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Bereikt Italië op z'n Italiaans de knock-out fase van het EK?
Kroatië
Kroatië
1 - 1
Italië
Italië

Voorafgaand aan de duels is de stand op de ranglijst van de groep als volgt. Spanje is met zes punten al de winnaar van Groep B, Italië volgt op gepaste afstand met drie punten en zowel Albanië als Kroatië hebben één punt. De kansenverhoudingen rondom Italië - Kroatië worden als volgt geschat door TOTO. Er staat een quotering van 2.48 voor een overwinning van Italië, winst van Kroatië kan je 3.25 keer je inzet opleveren en bij een gelijkspel hoort een quotering van 3.00.

Waar het Italiaanse voetbal de laatste jaren vooral in aanvallend opzicht een ontwikkeling heeft doorgemaakt, staat het land qua voetbal nog altijd bekend om zijn sterke defensie. Italië zal van Kroatië willen winnen als dat kan, maar het voornaamste is het verdedigen van een punt. Dit in ogenschouw nemend omdat de kans aanzienlijk is dat Spanje van Albanië wint. Bij een correcte uitslag van 0-0 hoort een quotering van 7.75 bij TOTO. Geen enkel doelpunt van Kroatië heeft een bijbehorende quotering van 2.60 en Italië wint zonder tegendoelpunt kan je 3.60 keer je inzet opleveren bij de bookmaker.

Specials rondom Italië - Kroatië

- Barella schiet één keer of meer op doel vanaf buiten de zestien: 5.00
- Scamacca schiet twee keer of meer op doel: 4.75

Klik hier om één van de quoteringen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's