Bergwijn met speciaal rugnummer gepresenteerd in Jeddah

Steven Bergwijn heeft donderdagavond zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij Al-Ittihad uit Saoedi-Arabië. De van Ajax overgekomen aanvaller werd gepresenteerd aan het publiek en sprak zijn eerste woorden als speler van de Saoedische club.

Bergwijn met speciaal rugnummer gepresenteerd in Jeddah
© Al-Ittihad

Bergwijn maakte op Deadline Day de overstap van Amsterdam naar Jeddah, de Oranje-international - die overigens niet meer welkom is na deze transferkeuze - voelde via social media al een warm welkom bij zijn nieuwe werkgever. Volgens Al-Ittihad kan Bergwijn niet wachten om in het stadion van de club te spelen en de fans in het echt te zien.

De supporters van Al-Ittihad, waar ook grote namen als Karim Benzema, Moussa Diaby, N'Golo Kanté, Fabinho, Houssem Aouar en Danilo Pereira onder contract staan, gaan Bergwijn in actie zien met rugnummer 34. Een speciaal rugnummer, ter referentie aan Abdelhak Nouri.

De linksbuiten moet nog even geduld hebben voor zijn eerste speelminuten, op 15 september is Al-Wehda de eerstvolgende tegenstander in de Saudi Pro League.

Bekijk hier al onze video's