Bergwijn viert zijn eerste goal bij ruime zege Al-Ittihad

Reacties

Steven Bergwijn heeft vrijdagavond zijn eerste goal gemaakt voor Al-Ittihad. Hij won met zijn nieuwe werkgever met 4-1 van Al Khaleej, met uitblinkersrollen voor zijn teamgenoten Karim Benzema en Houssem Aouar.

Bergwijn viert zijn eerste goal bij ruime zege Al-Ittihad
© Pro Shots

Bergwijn stond in de basis in de ploeg van trainer Laurent Blanc. De vleugelaanvaller vormde de voorhoede samen met Benzema, Aouar en Moussa Diaby. Ook N’Golo Kanté en Fabinho stonden aan de aftrap in de sterrenformatie van Al-Ittihad.

Voor Bergwijn is het zijn eerste goal in drie wedstrijden. Bij zijn debuut gaf hij al wel twee assists op topschutter Benzema. Op vrijdagavond waren Aouar en Benzema de uitblinkers bij de klinkende 4-1 zege. Ze waren beiden goed voor een goal en een assist. De buitenspeler met een verleden bij Ajax, PSV en Tottenham Hotspur nam het derde doelpunt voor zijn rekening.

Klik eerst op de tekst in de posts om de video's te kunnen bekijken:

Al-Ittihad staat op vrijdagavond in elk geval bovenaan met twaalf punten uit vijf wedstrijden, maar ziet dat Al-Hilal op zaterdagavond nog in actie komt. Vorige week wist Al Hilal nog het onderlinge duel met 3-1 te winnen van Al-Ittihad, waardoor zij nog altijd ongeslagen zijn met twaalf punten uit vier duels.

Ronaldo

Cristiano Ronaldo wist op vrijdagavond het 903de doelpunt in zijn loopbaan te maken vanaf de penaltystip. Zijn club Al-Nassr was met de 2-0 zege een maatje te groot voor laagvlieger Al-Wehda. Het Al-Nassr van Ronaldo en Sadio Mané staat op een derde plek in de Saudi Pro League, achter Al-Ittihad en Al-Hilal.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Al Ittihad
Meer over Al Ittihad
Meer S. Bergwijn
Meer over S. Bergwijn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.