Besluit van Man Utd biedt hoop aan Malacia

Reacties

Tyrell Malacia is door Manchester United ingeschreven voor de Europa League-campagne, waarin gespeeld wordt tegen onder meer FC Twente. Het geeft extra hoop aan de Nederlandse linksback, die bijna anderhalf jaar niet in actie kwam voor Man Utd.

Besluit van Man Utd biedt hoop aan Malacia
© Pro Shots

In 2022 maakte Malacia de overstap van Feyenoord naar Man Utd, waar manager Erik ten Hag toen aan het roer kwam te staan. In zijn eerste seizoen kwam de Rotterdammer tot bijna veertig wedstrijden in dienst van Man Utd, sindsdien kampt hij met blessureleed.

Malacia miste al ruim vijftig wedstrijden door een knieblessure en het herstel daarvan. De negenvoudig international van Oranje moest onder het mes en speelde op 28 mei 2023 zijn laatste officiële wedstrijd voor Man Utd.

Dat Malacia is opgenomen in de Europese selectie van Man Utd, moet goed nieuws zijn. De Engelsen openen het toernooi met een thuiswedstrijd tegen Twente, op 25 september. FC Porto, Fenerbahçe, PAOK Saloniki, FK Bodø/Glimt, Viktoria Plzen, Rangers FC en FCSB zijn de andere tegenstanders.

Naast Malacia zijn Andre Onana, Matthijs de Ligt, Lisandro Martínez, Noussair Mazraoui, Christian Eriksen, Mason Mount, Antony en Joshua Zirkzee de andere spelers met een Nederlandse link die zijn ingeschreven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.