Beweging rond Ajax-speler Medic

Reacties

Een vertrek van Jakov Medic bij Ajax komt mogelijk dichterbij. De Kroaat staat in de belangstelling van het Duitse VfL Bochum.

Beweging rond Ajax-speler Medic
© Pro Shots

Ajax wil spelers die geen toekomst hebben in Amsterdam graag permanent van de hand doen. Dat kan door te verkopen of te verhuren met een verplichte koopoptie. Bochum wil aan dat laatste (nog) niet voldoen en wil Medic op dit moment alleen huren. Omdat de clubs het daar niet over eens zijn, ligt er ook nog geen aanbieding voor Medic, die de stap naar Bochum in ieder geval graag wil maken omdat hij bij Ajax niet in aanmerking komt voor speelminuten.

Ajax prijst de mentaliteit en inzet van Medic, maar sportief gezien heeft hij geen meerwaarde in Amsterdam. Ajax nam hem vorig jaar zomer voor ongeveer drie miljoen euro over van St. Pauli. Hij heeft landgenoot Josip Sutalo voor zich in de pikorde.

Rugani
Zodra een transfer van Medic is afgerond, kan Ajax groen licht geven voor de komst van Daniele Rugani. De Italiaan wil graag naar Ajax, maar zit in de wachtkamer omdat Ajax eerst Medic van de hand moet doen. Ajax is het met Juventus al eens over het huren van Rugani.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.