Bijlow keert terug naar Feyenoord: transfer naar Southampton geklapt

Reacties

Justin Bijlow blijft speler van Feyenoord. Zijn transfer naar Southampton is afgeketst op basis van de medische keuring.

Bijlow keert terug naar Feyenoord: transfer naar Southampton geklapt
© Pro Shots

De Premier League-club had twijfels over een oude blessure van Bijlow, meldt de doelman dinsdagmiddag zelf op Instagram. Wat de KNVB en Feyenoord betreft zijn er geen belemmeringen voor hem om te kunnen spelen. De medische staf van Southampton denkt daar echter anders over en vindt het risico te groot.

En dus ziet Bijlow zijn transfer naar het zuiden van Engeland klappen en maakt hij zich op voor een terugkeer bij Feyenoord, terwijl hij zondag na de Rotterdamse derby al afscheid had genomen van de fans. Voor de 26-jarige Rotterdammer is dat naar eigen zeggen geen straf. Zijn hart ligt zoals bekend immers bij Feyenoord.

Bijlow zal nu weer de strijd moeten aangaan met Timon Wellenreuther, die van de nieuwe trainer Brian Priske dit seizoen de voorkeur krijgt boven de achtvoudig international. De afgelopen seizoenen bewees de Duitse doelman een meer dan waardige vervanger te zijn voor Bijlow, op het moment dat de Rotterdammer geblesseerd was.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Southampton
Meer over Southampton
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.