Blind geeft positieve blessure-update over Blind met oog op PSV

Reacties

Daley Blind behoort mogelijk komend weekend alweer tot de wedstrijdselectie van Girona, aldus vader Danny Blind. Dat zou goed nieuws zijn, want dat vergroot ook de kansen op speeltijd van de linkspoot tegen PSV in de Champions League.

Blind geeft positieve blessure-update over Blind met oog op PSV

Het verhaal van Blind is bekend. De stopper van Girona viel vlak voor het treffen met Feyenoord in de Champions League uit met een blessure. Daardoor stond Blind de laatste weken aan de kant, maar daar komt mogelijk alweer snel een einde aan. Er is een kans dat de verdediger komend weekend op de bank zit bij Girona, dat het in La Liga opneemt tegen Real Sociedad.

'Er is een kansje, ja', aldus Blind senior in de studio van Ziggo Sport. 'Ik had hem (Daley Blind, red.) net op de app en hij zei dat hij de komende twee dagen weer gaat meetrainen. Hij gaat gedeeltes met de groep meetrainen. Misschien aan het eind van de week de totale training en dan zou hij misschien op de bank plaats kunnen nemen.'

Dat is goed nieuws voor Blind én voor met name de Nederlandse voetballiefhebber. De Nederlander herstelt een stuk sneller dan verwacht. Het duel dat Girona op 5 november tegen PSV in de Champions League speelt, lijkt daardoor zeker een haalbare kaart.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Blind
Meer over D. Blind
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.